Gepost door: Admin | 1 augustus 2012

Bijna 9 weken

1  augustus 2012  Er zijn nog 2 pups bij ons. 1 Teefje blijft lekker bij haar moeder en oma wonen en natuurlijk ook bij ons! De laatste reu, Hilmer, blijft hier totdat zijn baasjes terug zijn van vakantie. Hij mag straks lekker gaan jagen met zijn grote baas!

Hier worden er allemaal dingen gedaan om ons te socialiseren. De vuilniswagen en mannen waren heel erg eng alhoewel die 2 meneren die bij die herrieauto liepen wel vriendelijk over onze bol kwamen aaien. De auto’s op de doorgaande weg vinden we al niet meer eng maar soms zit er een grote vrachtauto tussen die veel herrie maakt. We gaan dan maar snel op Paula’s voeten zitten dan zijn we in ieder geval veilig.

We zijn naar het treinstation geweest. Er kwamen 2 treinen aan maar gelukkig deden deze ons niets. De spoorwegovergang maakt trouwens wel veel lawaai en dan nog al die auto’s en fietsers die er bij staan te wachten…
We zijn vanmorgen met de 2 grote honden in het Bentwoud geweest. Daar komt elke 10 minuten de TGV  langs. Bij de eerste schrokken we even maar daarna maakte het niets meer uit. We hebben heerlijk in het hoge gras gespeeld en gerend. We moeten sinds vanmiddag in een bench slapen, onze werpkist en de uitloopren zijn opgeruimd. Een van ons vindt het eigenlijk maar niks de ander vindt het wel best en gaat lekker liggen. Binnen een paar dagen zal ook dit wel wennen.

Vanavond zouden we voor het eerst gaan trainen maar het gaat onweren dus de training is een avondje uitgesteld. We verheugen ons erop om onze broers en zus te zien op de training!

Advertenties

Categorieën

%d bloggers liken dit: