Gepost door: Admin | 25 mei 2012

Chelsey 30 maart 2012 gedekt

Chelsey 8 weken drachtig

Chelsey 8 weken drachtig

25 mei 2012 Chelsey is nu 8 weken drachtig. In huize De Kruijf staat nu alles in het teken van de naderende bevalling. De werpkist wordt straks opzet in de huiskamer, hiervoor moeten we nog even schuiven met wat meubels, een halve verhuizing dus… Vandaag is Chelsey  mee geweest naar de dierenarts om de laatste spullen voor de bevalling te halen.  Chelsey heeft op de weegschaal gestaan en ze is 7 kg zwaarder dan 8 weken geleden!

Chelsey 8 weken drachtig

Chelsey 8 weken drachtig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18 mei 2012 Elke dag zien we Chelsey nu dikker worden. Haar buik groeit nu erg hard! Ook hebben we deze week voor het eerst “leven” gevoeld, dat is toch elke keer weer heel bijzonder om de pups zo onder je handen te voelen bewegen. Verder gaat ze gewoon nog lekker haar eigen gangetje wel merken we verschil met bijvoorbeeld de trap oplopen. Het buikje gaat nu toch een beetje in de weg zitten.

Chelsey 7 weken drachtig

 

 

 

 

 

 

Lekker genieten van het zonnetje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 mei 2012 Chelsey is vandaag 6 weken drachtig.  We gaan haar met ingang van vandaag ander voer geven omdat de pups nu veel voedingsstoffen nodig hebben. Ze gaan vanaf deze week heel hard groeien als het goed is. We hebben vanmiddag foto’s gemaakt en om even een vergelijking te maken zetten we er een foto naast van 3 weken na de dekking. Nu maar afwachten  hoeveel Heidewachtel pups er geboren worden!

Chelsey bijna 3 weken drachtig

6 weken drachtig

 

 

 

 

 

 

 

6 mei 2012 Hieper de Piep Hoera! De honden uit ons C-nest zijn vandaag 7 jaar geworden.
Alle baasjes hebben een persoonlijke felicitatie gehad maar toch hier ook nog even: Van Harte!

Chelsey 5 weken drachtig

                     4 mei 2012

Onze dame begint echt een buikje te krijgen. Er is nu geen twijfel mogelijk (als die er al was..) mevrouw is drachtig! Het is helaas heel moeilijk om zo’n beginnend buikje op de foto te krijgen vandaar dat we er maar een foto bijgeplaatst hebben zoals Chelsey van de week even op één van de tuinstoelen was gaan zitten. Ze zat erbij als of het de gewoonste zaak van de wereld is dat ze op een stoel mag zitten!

Ze denkt vast dat drachtige hondjes veel meer mogen dan niet drachtige hondjes 😉 .

Onze wachtlijst begint zich rustig aan te vullen. Het wordt een heerlijk zomernest met alle voordelen van dien. We zijn ons echter bewust dat het ook voor veel mensen vakantietijd is. Sommige pups zullen dan ook een paar weken extra bij hun moeder blijven.

18 april  De dekking is nu ruim 2 weken geleden. Wij merken bij Chelsey een duidelijk verschil in gedrag. Mevrouw is lekker aanhankelijk en wil eigenlijk het liefst bij ons op schoot klimmen. Helaas voor haar mag dit niet en daarom geeft zij zich over aan haar nieuwe hobby: slapen. Ook dat is een duidelijke verandering, ze slaapt veel en héél diep!  We zien nog geen buikje groeien maar daarvoor is het nog veel te vroeg. Over 2 1/2 week gaan we dat pas zien, dus nog even een foto van een slanke Chelsey.

Chelsey 2,5 week drachtig

Chelsey 2,5 week drachtig

4 april Wij zijn sinds zondag terug uit Denemarken. We zijn onder de indruk van Jack (die Malten, spreek je op z’n Deens uit als Malden, genoemd wordt door zijn baas). Wat een mooie hond en zo ontzettend rustig en stabiel.  Gewoon een hond die we zo mee naar huis hadden willen nemen. Vond zijn baas trouwens niet goed 😉 want die is ook gek met hem! We hebben hem veldwerk zien doen waarbij hij mooi een patrijs uitstootte, wat een rust en passie zit er in die hond. Daarna heeft hij nog even samen met onze honden wat waterwerk gedaan. Het is in Denemarken nog een paar graden kouder dan bij ons maar de 3 honden hadden er met elkaar erg veel plezier in!   We kijken met plezier uit naar de pups uit deze combinatie. Fijne jachthonden maar zeker ook heerlijke huishonden!

Op 30 maart 2012 is Chelsey gedekt  en als de natuur mee wil werken verwachten wij in mei 2012 een nest Heidewachtel  pups uit de combinatie

Fuglevang’s Jack   en  Chelsey Copine Van Die Hage tot Gouwe

Advertenties

Responses

  1. Staat wel raar overigens mijn reactie op het dekkingsbericht!
    Staat nl direct onder het overlijdingsbericht.

  2. Gefeliciteerd en wat ontzettend leuk.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: